havannasmamma

Alla inlägg under juni 2010

Av daniela - 7 juni 2010 21:31

försöker att slänga ihop ett litet inlägg medan snuttan äntligen leker. Ja, hon e fortf sjuk, trodde hon var frisk idag, så vi var ute i förmiddags, gick ner till vinterviken där det var picknik för mammagruppen- avslutning. Jätte skönt för henne att komma ut lite, få lite luft. Men senare på eftermiddagen vart hon hängig igen, hoppas det är sista slängen nu. Men nu leker hon lite och är glad, så jag HOPPAS verkligen det försvinner nu.


Imorrn ska jag träffa Malin, kära Malin. Härlig prick det där. Vi ska kolla på lite utbildningar och sådär. Skönt och träffa en kompis oxå, nu när man suttit inne en vecka. Om inte jag är sjuk dvs. ap förkyld idag, havanna-baskilusker.

nu är det nån som kommer och vill mysa lite här hemma.

Av daniela - 5 juni 2010 14:05

Vi har vart as duktiga idag och städat. dammsugit, torkat golvet, dammtorkat, fixat hela köket mm. Fan vad vi e flitiga här hemma ;) Haha.

C och havanna ligger och spover och jag håller på med lunchen. Hon e ju fortf sjuk, men vi hopppas på att hon ska va frisk tills på måndag, än finns hoppet kvar..


Vi ska nog gå ut en sväng efter lunchen. Börjar bli lite enformigt att bara sitta inne. Blir ju inte mkt action när hon e sjuk. Lämna tillbaka filmen vi såg igår, "the road". Bra film, men jäkligt sorglig och hemsk. Lite så man får ont i magen..


Nej, nu ska jag kolla till lunchen. Hoppas ni har en bra lördag!

VC

Av daniela - 4 juni 2010 11:20

Igår var vi iväg till vårdcentralen, det var ingen öroninflammation, inte såpass att hon behövde pencillin iaf, skönt för henne. Hostmedicin fick vi med oss hem. Lika dålig inatt som förut. Idag vet jag inte. hostig och så, men vet inte hur det är med febern. hoppas hon mår bättre under dagen mitt hjärta.

Fick iaf avboka EKG:t vi skulle gjort idag. hoppas vi kan få en ny tid som passar, det är bäst att båda e hemma eftersom det krävs mkt uppmärksamhet. Man ska ju skriva upp exakt vad hon gör under ett dygn.


Idag blir vi iaf hemma. Soligt ute, kanske kan smyga ut på balkongen en sväng om ja har tur :) 

Av daniela - 3 juni 2010 10:09

Alltså när ska denna sjukdom gå över? Havanna var både pigg och glad igår, fast med feber. Men när hon skulle sova för natten vaknade hon efter nån timma och var as dålig igen. Febern steg över 40 graders strecket igen, och ögonen blev förjävliga igen. Hostan är värre den med. Gråt, hosta och vattendrickande varvades hela natten och nu är hon piggare igen, men fortf feber, dock bara 38,5. Jag tycker så frukstansvärt synd om henne. Visst, hon har vart sjuk förut, ganska rejält faktiskt. Men det är nåt speciellt med första dagisbacillerna. Attackerar verkligen hela kroppen. Jag hoppas innerligt att febern är borta tills imorrn så vi kan göra 24-timmars EKG:t som planerat iaf. 


Nu är det bara 1 ½ vecka kvar tills C flyttar hem, otroligt skönt! Måste dock köpa en större säng. Haha, blir lite trångt speciellt när havanna vill va med och mysa. Så då blir det lite IKEA shopping, så fort jag fixat mitt passerkort så jag kan använda min personalrabatt. 

Nu ska jag fortsätta mysa med min sjukling.

Av daniela - 2 juni 2010 10:33

Blä, känner mig inte alls kry idag. Hoppas att det inte byter ut till vad nu havanna har.

Vi hade en ganska kass natt här hemma. Lillsnuttan kunde inte sova, antagligen pga febern. Vi somnade iaf runt 23 tiden. Sen gick vi upp vid 02 igen. Hon va så ledsen och kunde inte se något så vi tvättade rent ögonen och åt blåbärssoppa. så vi sov lite i perioder inatt, men klev inte upp förs 10 imorse. Inte så konstigt.

Nu mår min älskling lite bättre iaf :) Ögonen var inte helt igenkletade imorse och febern är inte lika hög och hon är glad! Hoppas för allt i världen att det går över idag, tycker så synd om henne. Blir hursomhelst inge dagis alls den här veckan, imorrn får hon inte gå, och på fredag ska vi till astrid lindgrens barnsjukhus och sätta på elektroderna för 24-timmars EKG:t vi ska göra här hemma i helgen. Så vi satsar på nästa vecka ist :)


Nu ska jag få i mig lite frukost jag med. Ha en bra dag :)

Av daniela - 1 juni 2010 20:12

Jag har en jätte sjuk bebis här hemma. Nu är hon verkligen en bebis, nu när hon är sjuk. Gnyr, gnäller och helt hjälplös. När jag gick till jobbet imorse så hade hon feber men jag tyckte hon var pigg ändå. Men när jag kom hem så hade hon både ögoninflammation, var förkyld och hade massa feber och hosta. Stackaren. Hon hade tydligen sovit en väldigt massa idag, förståerligt. Hade legat hos pappsen hela dagen och myst. 

Ringde iaf min kära pappa och bad han handla åt mig, vilket han snällt gjorde. Köpte blåbärssoppa, yoghurt och glass som snuttan ska få äta. Blåbärssoppan var lagom uppskattad! Mumsigt. Tur hon har en snäll morfar alltså. Köpte även en baguette som fick bli min middag, Inte lätt att laga middag med en sjukling här hemma. Just nu ligger hon här bredvid och försöker sova. Men det verkar inte gå så bra, hon har väl ont. Så nu ska jag ta henne.

Ovido - Quiz & Flashcards