havannasmamma

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av daniela - 30 januari 2011 21:14

Jag har massa Roliga bilder och grejer och grejer att visa er! Men nu sitter jag och spelar ridit business med C och Julian! Gotta go!

Av daniela - 30 januari 2011 14:05

Vi har vart till affären och handlat, för här ska det nämligen bakas semlor i mängder! My first time! Hoppas det går vägen, resultat med bilder kommer sen.Havanna somnade iaf i vagnen sista fem minuterna. Så nu ligger jag i sängen bredvid och försöker få henne att somna om. Men hon ligger mest och filosoferar. Vi har ju kört på bra med fem minutersmetoden annars, men girar ifrån rutinerna ibland på dagarna. På kvällarna funkar det kalas dock! Jag är bara för lat just nu för att ha en maktkamp. Haha.Nej nu tror jag bestämt att hon somnade iaf!

Av daniela - 30 januari 2011 10:41

Igår eftermiddag drog vi iväg till Heron City hela familjen. Det var hur mysigt som helst! Vi var först inne på media markt, vilket var super roligt för Havanna; fanns ju hur mycket som helst att titta på! Slutade med middag på O'learys, Havanna var så duktig, fick en skål popcorn av servitrisen medans vi väntade på maten.


  Havanna var så himla fascinerad av vattnet som sprutade åt alla möjliga olika håll och färger, hon kunde inte slita sig, min lilla plutta.



   

     Hon insisterade på att mata mig med popcorn under hela middagen, banne mig om jag tackade nej!


    


Världens mysigaste eftermiddag/kväll. Och jag fick min efterlängtade ergorapido! Eller egentligen var det sambon som fick den, av sin snälla mamma i födelsedagspresent! Så himla snällt!

  

Ovido - Quiz & Flashcards