havannasmamma

Alla inlägg under januari 2011

Av daniela - 24 januari 2011 08:49

  

Det går trögt. Min andra pjäs jag läser till den här kursen, och 4 till ska det bli. Är trött och okoncentrerad idag men ska försöka läsa klart den och göra tillhörande uppgift.

Men vilket språk han använde den där karln! haha. Mycket svordomar och grova utttryck. Ganska kul att se att även på den tiden vågade man ta i, det är inte bara "dagens ungdomar" som alla brukar säga ;) Vi kan säga att vi har tagit efter klassicismens storhetsförfattare vad gäller våra känslomässiga uttryck!

Av daniela - 24 januari 2011 07:49

Nu har vi precis lämnat Havanna på dagis. Efter en veckas sjukdom. Både skönt för henne och för oss med rutiner igen. 

Jag har inte kommit längre än hit, men ska sätta igång att plugga alldeles strax.

Fortfarande tok förkyld, men hoppas att tills imorrn ska det ha blivit bättre, för då är det skola. Vore roligt att inte behöva sitta med en rulle snytpapper hela lektionen.

  

Av daniela - 23 januari 2011 19:12

  

Sitter och ska ta tag i min engelska uppgift som ska in helst imorgon. Har inte kunnat plugga överhuvudtaget denna vecka, eftersom Havanna först var sjuk, sen blev jag sjuk. Glad att jag låg så pass före i svenskan så att det inte gör så mycket.


C läser bamse för skruttan som ska sova, förhoppningsvis, när som helst. 


Efter plugg blir det dexter! Bästa serien

Av daniela - 23 januari 2011 15:38

Kom precis hem efter en långpromenad med pappa. Det var riktigt skönt ute, och bra för Havanna. Men jag borde ha väntat någon dag, känner mig ännu sjukare nu. 

Helt uttömd på energi, men havanna behövde det. 

Stötte på massa änder, vilket hon tyckte var hur roligt som helst. Var inte helt lätt att gå därifrån utan skrik :)       

Av daniela - 23 januari 2011 09:56

Vi fick härlig sovmorgon idag, till halv 10 nästan. Men härlig var den inte länge. Senaste tiden har lilltjejen fått för sig att hon ska skrika så högt hon kan dom första 10 minuterna på morgonen. Vilket är hemskt. Ingen bra start på morgonen, speciellt inte nu när jag fortf är tokförkyld och sliten.   

Såhär vacker och pigg känner jag mig på morgonen.

Av daniela - 22 januari 2011 19:22

  

Dessa underbara kartonger kom hem till mig idag. Tanken var att vi skulle få låna kartonger av Helena, men sen kom pappa på att det fanns mängder av dom på hans båtklubb så vi fick dom! himla bekvämt och bra! Han busade även lite med havanna när han var här, vilket uppskattades då mamma har vart sjuk i 2 dagar. Alltså inte vart så roligt för henne.

Av daniela - 22 januari 2011 12:03

Äntligen har vi tagit tag i disken här hemma, som stått allt för länge pga sjukstuga.

Havanna älskar att diska. Mamma iiiska! springer hon runt och hojtar. Bra är väl det?


För att gå tillbaka till Barnrummet, Denna säng hade jag tänkt till tösen, en växa säng som blir 2 m lång, alltså kan hon ha den tills hon tröttnar. Dessutom passar den likaväl till en 2 åring som en 10 åring tycker jag. Vad tycker ni?

  

Sen behövs bara gardiner. Funderade på en söt hissgardin, typ denna stil. tror det är ett bättre val än vanliga gardiner. Ingen risk att hon får för sig att klättra i dom.


det    

Av daniela - 22 januari 2011 09:12

Fick för mig att skriva här igen, konstigt nog. Lusten har dock infunnit sig ett par ggr den senaste tiden så vi gör väl ett försök!

Länge sen sist, men jag orkar inte skriva nån lång update på allting, utan vi kör på från nu. Sen får ni väl fråga om ni undrar något. Okej!



Flytten går om en månad och en vecka exakt. Har införskaffat nya hyllor till V-rummet och nytt överkast med kuddfodral. Havanna ska få våran nuvarande vita billy-bokhylla till hennes rum. Passar bättre som barnmöbel enligt mig.

Sen ska havanna få en ny säng, så att hon kan kliva upp själv när hon vaknar. Hon är ju trots allt stor nu.


Detta överkast fyndade jag för nästan halv priset. kostar 800, köpte det för 450, bra med rabattkoder.


     


Gjorde även världens fynd med dessa, 99 kr ist för 299 på rean! Sjukt bra. Ibland har man tur. Funderar på att vit-lasera dom, så trämönstret fortf lyser igenom, vad tror ni?



Ovido - Quiz & Flashcards