havannasmamma

Alla inlägg den 2 maj 2011

Av daniela - 2 maj 2011 21:00

Jag har haft noll motivation idag, så tillslut åkte jag hem till söta Carro och fikade innan det var dagishämtning, hade inte blivit många knop gjorda här iaf. Illa, men får ta igen det imorgon!

och jag har fortfarande vart lika duktig! Dagens meny:

Frukost: gröt, 2 smörgåsar.

Mellis: en frukt:

Lunch; paprika och fetaoströra med god sallad med blandad kompott (ej grönsallad)

Middag: Laxfilé med grönsallad gjord på körsbärstomater, advokado, sallad, lök, solrosfrön, pumpafrön, pinjenötter och lite cremefraishe med citron och dill. Till barn och sambo blev det quinoa till det.


Jäklar vad bra gjort tycker jag! men godishjärnan skriker fortfarande!


Dessutom gjorde jag en väldigt spännande grej ikväll och hela jag hoppar av glädje. Nu är det bara att hoppas, hoppas!

Av daniela - 2 maj 2011 10:29

Min jobbhelg är över, och mycket jobb var det. Vi trodde det skulle vara lugnt med tanke på att det var valborg, men icke! Allt flöt på bra iaf :)

Och jag försöööker verkligen att vara så nyttig det bara går, men det är svårt på jobbet. Inga problem att hålla mig borta från alla 1 miljoner bakelser som finns, men maten! Ohh, maten.. Till lunch lyckades jag sno ihop en kyckligfilé med lite rattatouille och en massa grönsallad. Äpple till mellis, men middagen var svårare. Finns ju bara det som serveras i linjen, alltså kyckling med pommes och bea, köttbullar, fläskfile med kyckling och bea, kapkummel med matvete. Tog dock en ceasarsallad minus dressingen och krutongerna. Bra jobbat tycker jag! åt dock alldeles för tidigt (15.30) vilket resulterade i en enorm blodsockerdipp på kvällen. Tröck en apelsin, men blev hungrig lagom tills jag skulle sova. Ingen bra kombo!

Men nu kör vi på det här tycker jag! 

Sliter fortfarande med min hjärna ang. att jag ska inviga mina nya löparkläder jag köpte innan helgen. Men min trasiga fett-och socker hjärna vill inte hänga med..

Dessutom är det bara en vecka till havvisen börjar på nya dagiset och då äntligen kan vi börja morgonträna på gymmet igen, då finns det inga ursäkter. 

 

Ovido - Quiz & Flashcards