havannasmamma

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av daniela - 3 maj 2011 11:13

Det här med BMI, är det inte skrämmande? Om man inte vet någonting om vad det är som avgör vikten på just din kropp kan man ju bli helt lurad! Jag är ganska tunn, väger inte mycket och mitt BMI ligger på 19, och 18 är underviktig. men jag är absolut inte på gränsen till underviktig. Jag har tappat hela arslet nån stans på vägen efter jag fick Havanna och jag har jäkligt smala ben- pga avsaknade muskler! Och jag har visst fett, på magen, lööööv handles. Precis som många andra, som jag tenderar att bli av med inom en snar framtid. Men enligt mitt BMI behöver jag äta upp mig, äta mera och gå upp iaf 3-4 kilo i vikt. Det skulle resultera i en riktigt mjuk mage och kanske lite mer rumpa. Men min kropp skulle inte må bättre. Jag äter mindre än vad jag gjort hittills och nyttigare. För jag tenderar att ta bort resterande fett och få tillbaka min rumpa genom träning = muskler. Så visst, jag kanske går upp nåt kilo, men inte för att jag kommer äta mer, utan för att jag kommer äta mindre och träna mer. Mitt fett ska bli muskler, och muskler väger också men det näms aldrig när man pratar om BMI, det pratas bara om att gå ner eller upp i vikt och då genom mat.


Låt er inte luras! 

Av daniela - 3 maj 2011 10:32

Åh herregud vad skönt! Jag har haft problem att avsluta min SV B kurs av många anledningar men äntligen lyckades vi få till tiden till min examination. Men eftersom skolan "råkat" stänga av min kurs två gånger har jag inte kunnat gå in och repetera så jag var sjukt nervös! Men jag lyckades smälla dit ett VG, så jäkla skönt! Woohoo!

Blir inte mkt plugg idag, E kommer hit på lunch och skitsnack. Plugget är viktigast, självklart, men att ställa upp för sina vänner är minst lika viktigt. Och plugga kan jag göra ikväll :)

Ovido - Quiz & Flashcards