havannasmamma

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av daniela - 22 maj 2011 19:43

Idag har vi vart trötta allihopa. Efter att ingen av oss sovit knappt hälften av vad vi borde däckade vi i sängen i förmidags. Jag vaknade runt 11 igen och C och H sov till halv 1. Välbehövligt! Sen myste vi hemma och tog en snabb tripp till farsta och knallade runt lite.


Jag har verkligen världens finaste familj, dom är så underbara! 


Imorgon är det mysdag och massa lek med fina tjejen innan det är dags för att vara inne i flera dagar. packa ska vi göra också, måste ladda ner massa filmer så vi har något att göra på sjukan oxå. Skicka massa bra tips!

Av daniela - 22 maj 2011 05:44

Igår hade vi en jätte trevlig dag och havanna hade riktigt roligt! Först hade vi kalas med massa tårta och bus, sen kom även C's mamma med familj så vi var i dalen parken och lekte och gick för att äta pizza. Ungarna hade ur-kul och var så himla glada. Det är så roligt att dom har kommit till en ålder så de kan leka tillsammans alla tre. En jätte bra dag helt enkelt :)


På kvällen gick vi över till carro och christopher, Havanna sov i vagnen efter en heldag. Det var lika trevligt som alltid! :) Var hemma till 00-tiden igen och C sa "antingen sover havanna längre imorrn eller vaknar tidigt och är jätte sur". Jag tippade på det senare alternativet och ja visst! halv 5 imorse var det skrik-kalas här hemma. Hon somnade säkert vid 9 igår efter en riktig hålligång dag. 

Så vi är väldigt trötta allihopa idag.


Imorgon tar vi bort Havanna från hennes nuvarande medicin så hon är helt "ren" på tisdag vid inskrivningen. C ska jobba natt imorrn oxå så han kommer på tisdag eftermiddag, sen har han VAB resten av veckan. 

Ovido - Quiz & Flashcards