havannasmamma

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av daniela - 18 maj 2011 12:49

Idag har jag vart i skolan, skönt! Fick en massa gjort och nu är det bara en inlämning kvar i den kursen. Riktigt skönt!

Läkaren från karolinska ringde dessutom, vi skulle ju få en kallelse när det var dags. men hon ringde och frågade om vi kunde skriva in oss redan på tisdag. Så tisdag morgon checkar vi in. Pratade lite om hur det ska gå till och vad dom tittar efter osv. Så vi ska räkna med 2-3 dagar på sjukhuset, inte 1 dag som jag fattade det som. 1 dag minimum tydligen, men nästan aldrig går det så snabbt. så 2-3 dagar om allt går som det ska ungefär. 

Hoppas C får ta ledigt från jobbet med så kort varsel, men det borde han väl? Får man inte ta ut tillfällig föräldrapenning eller nåt sånt? Jag kommer ju vara där, men vi lär behövas båda två eftersom hon aldrig kan lämnas ensam så en måste ju kunna gå och äta osv ibland. Hur funkar det där med jobb egentligen?

Av daniela - 18 maj 2011 07:53

Igår hade jag en jätte mysig dag! Träffade Isabelle på förmidagen och vi tog en frukost på bageriet här, hur mysigt som helst! Pratade massa barn, dagis och annat som är härligt att ventilera om ibland. Vilken skön tjej alltså, att vi inte har umgåtts mer än vi gjort. 

Sen kom Emmi och söta Adam hem till oss. Havanna blev öööverlycklig! Memmi Adaaaaa! skriker hon. Och hon ska visa adam alla hennes leksaker och gosa. Dom är så fina. Havanna blev svartsjuk på adam dock, jag tog upp honom och satte han i mitt knä. Då kommer havanna fram och gnäller och ska oxå sitta. "min mamma" kläcker hon ur sig. Haha, skruttan. 


Så fina och rara vänner jag har. Och underbar sambo. Och jordens finaste barn.

Ovido - Quiz & Flashcards