havannasmamma

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av daniela - 5 maj 2011 20:17

Inget mer pendlande, kan inte beskriva hur skönt det är. Sorgligt dock att inte komma tillbaka till förskolan, men som sagt; det kommer bli bra!


Imorgon är det äntligen fredag vilket betyder mys-dag! Kolla på Havannas present, träffa Helena och ev. träffa C&W. Dessutom en heldag med min fina tjej. 

Förövrigt går det fortfarande bra med maten, känns sjukt bra! Till lunch blev det en sjukt god tonfisksallad oc till middag fläskfilé m. champinjonröra med smak av dijon! Lagom fett, mycket protein och nästan obefintlig mängd kolisar, great! Gott som sjutton och proppmätt blev jag! 

Av daniela - 5 maj 2011 12:40

Imorse hade vi avslutningssamtal på dagis. Det var väldigt roligt och lärorikt att diskutera hur Havanna är som person på dagis, med andra barn osv. Hon har haft det riktigt bra där, och pedagogerna är underbara. havanna har utvecklats till en otrolig liten människa som är både omtänksam och bestämd. Så idag är sista dagen, lite sorgligt faktiskt. Men nu blir det en ny start och det kommer bli kanon!


Imorgon har vi mysdag med massa planer, vi ska även försöka åka iväg och kolla på Havannas tvåårs present i dagarna här. På lördag är det inflyttningsfest hos caroline och Wahlberg med utgång, kommer bli sjukt roligt tror jag! Havanna ska hänga med morbror. Dessutom ska det bli sjukt fint väder på lördag, så det blir till att hänga ut med fina dottern hela dagen :)

Ovido - Quiz & Flashcards