havannasmamma

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av daniela - 8 maj 2011 19:58

Vi har ju haft en helt underbar dag idag! Solen har skinit hela dagen och det har vart varmt, varmt! Vi gick ut och köpte glass för att sätta oss i parken. Där blev det massa lek och bus med fina ungen, som hon var nöjd! Tog cykeln och cyklade iväg lite, hittade ett dagis med massa roliga rutchkanor och andra aktiviteter på. Avslutade med en GOD pizza innan vi cyklade hemåt. Dagen har fyllts med massa lek, bus, kärlek, sol och mat! Jag har ätit glass, pizza, chips, druckit coca cola. En riktig ätardag. Och jäklar vad gött det har vart, inga rutiner, inga måsten och inga "jag får inte". Man måste få ha sådana dagar oxå ;) Ha en du med!

Av daniela - 8 maj 2011 10:22

Att det alltid ska kännas likadant dagen efter, haha. Eller så är jag verkligen en liten halvklen mamma som aldrig är uppe efter kl 22 på kvällarna och nästan dör när klockan slår 00 ;)


Vi hade iaf en riktigt trevlig kväll igår. Satt hos C&W med massa blandat folk igår och pratade och hade det najs! Senare förflyttade vi oss till berns och dansade och allt sånt man gör på krogen :) Vid 02 kände vi att det var dags att åka hem så vi vandrade till tuben och hem kom vi tillslut. Jag har verkligen ingen röst idag, som jag nämnde blev jag ju hes igår bara sådär och det hjälpte ju inte av all hög musik och prat direkt. Men det går nog över snart dock.

Hursom hade vi en grymt trevlig kväll med massor av roliga människor. Nu dröjer det till nästa barnvaktskväll. :)

Ovido - Quiz & Flashcards