havannasmamma

Alla inlägg den 10 maj 2011

Av daniela - 10 maj 2011 12:34

Nu är vi hemma igen, stannade kvar och åt lunch. H ville absolut inte gå hem. Lovade dock en cykeltur så då gick det bra! Så det ska vi göra så fort hon vaknar :)

Parkerade skruttan utanför i vagnen, bra med frisk luft . Älskar att vi har både loftgång och stor balkong!


blir man inte bra lycklig av sånt här väder? jag vill göra allt i hela världen på en gång! men först ska jag plugga klart innan tjejen vaknar.


Btw, dränk mig gärna med filmtips till kvällen!

Av daniela - 10 maj 2011 09:50

Är redan hemma från dagis, utan barn ! Vi var där och havanna lekte på som vanligt och alla var ute. Pratade med hennes pedagog om imorgon då jag ska gå och lämna henne själv ett tag. Hon sa att jag kunde testa nån timma redan idag eftersom havanna redan igår inte brydde sig om jag var där eller inte.

Så jag gick fram till Havanna och sa att mamma går ett tag och frågade om hon ville vara kvar. jaaa sa hon. OK, fick en stor kram och en puss. Heeddååå! haha. Hon tittade inte ens efter mig utan fortsatte bara att leka. Mammas stora tjej <3

Så imorrn får hon gå ett tag själc oxh på torsdag är det utflykt till hammarby sjöstad. Myspys.

Av daniela - 10 maj 2011 07:04

Igår började inskolningen på nya dagis. Jag visste att det skulle gå bra, men inte så bra! Bar inte Havanna en enda gång. Sen gick vi in i deras "bollrum" där dom har ett stort bollhav med rutchkana ner i och gungor och massa roligt. Sen skulle jag prata med en av pedagogerna om lite saker så Havanna var kvar där inne med sin "huvudpedagog" och barn och hon sa inte ett knyst! Brydde sig inte alls att jag gick. Hon var helt självständig hela tiden vi var där och tog för sig så himla bra. Så jag är inte orolig alls.

Idag ska vi dit igen, vill bara nämna hur jäkla skönt det är att ha 200 m till dagis ;)


Bjuder på några bilder från dagarna.


havanna fyller år imorrn och hon fick en cykel i förskott av oss. Vi har vart runt och provat massa olika cyklar och eftersom hon inte förstår varken födelsedag eller varför hon inte kan få använda den direkt tyckte vi att det var en bra idé i det fina vädret. Och gud så kul det var!

 

i söndags lekte vi i massa parker :)



   


Älskar den här bilden! Hon ser så funderande ut, en riktig modellbild!


 

Både Havanna och hennes hår tyckte att det gick fortf och var roligt :)


 

Ovido - Quiz & Flashcards