havannasmamma

Alla inlägg den 20 april 2010

Av daniela - 20 april 2010 21:56

Även denna dag tog slut. Den e faktiskt väldigt slut för mig, borde inte alls sitta här just nu, men jag har bara inte orkat ta mig till sängen än. men snart så :P


Hos kardiogolen gick det helt underbart bra idag! Havanna var så snäll. När hon blev påkopplad EKG:t tittade hon bara helt förundrat på alla hela tio sladdar som satt fastkopplade på henne och den snälla sköterskan som pratade med henne. Skärmen med hjärtrytmen var ju väldigt rolig den med :)

Sedan skulle läkaren göra ultraljud på hjärtat. gick kanon det med! Hon bara satt där i pappas knä, och var självklart jätte intresserad av tv-skärmen som visade ett dunkande hjärta :)


Allt såg kanon ut! Så på hennes ett års dag ska vi sätta ut medicinen, sluta med den helt. 3 veckor efter det ska vi till astrid lindrens och sätta på 24-timmars ekg igen. som vi gjorde för jätte länge sen en gång. Får se hur det går nu när hon går heöla tiden :P Hon måste ju ha en dosa med sig hela tiden med 3 sladdar som sitter på bröstet. det blir en utmaning!

Hennes läkare trodde inte att hon skulle ha mer problem med hjärtat, hon trodde att det hade försvunnit, antagligen bara vart under och efter förlossningen. Så himla skönt! Så det var sista gången vi var där idag, ingen mer kardiolog för havanna! Så jag är helnöjd och så otroligt stolt över våran duktiga tjej.

Av daniela - 20 april 2010 10:34

Ännu en dag har börjat. eller det var väl ganska länge sedan, klocken e ju faktiskt halv 11 redan.

Idag bär det av till kardiologen kl 13. Ska bli.. spännande..? eller va man ska säga. Får se vad dom säger, vi har ju inte vart där på 6 månader nu. Sist så pratade vi om att börja trappa ner medicinen vid 1 år (alltså nu) om hon inte hade haft några hjärtrusningar. För det finns en möjlighet att det har vuxit bort av sig självt, att hon aldrig kommer ha så mera. Så det måste man testa. För eftersom den "extra banan" som vi så fint kallar det ligger på cellnivå är det inget som syns, så man får helt enkelt testa sig framjag tycker dock att det ska bli läskigt. för hur ska jag veta om hon haft hjärtrusningar? Det är ju inte så att det märks så mkt direkt. Om hon blir skrikig helt plötligt, eller svettas etc. så skulle jag uppmärksamma hjärtat. men alla som känner oss vet att Havanna har ett otroliogt hett temperament, så hon kan bli jäkligt arg och skrikig hux flux lite när som helst iaf ;)

Men vi får helt enkelt se hur det går idag.

Ha en ärlig dag! Puss!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards