havannasmamma

Alla inlägg den 22 april 2010

Av daniela - 22 april 2010 19:32

Halloj i stugan!

Denna dagen var ju lika seg som gårdagen- orkar inte göra någonting. Så då beslutade jag mig för att; Nej nu räcker det! Satte på mig kläder och vandrade neråt mot telefonplan med Tina och mötte Malin för en tjejlunch på smörgåshuset.  Gott som vanligt och proppmätt på både mat och tjejbabbel. En skön promenad hem i rengnet blev det sen.

Åt middag med mina två älsklingar, varav den ena älsklingen bara kladdar mer och mer för varje dag! (gissa vilken) haha. Hon börjar bli stor, och vill gärna äta själv. Dricka ur våra glas är en ny grej hon börjat med dessutom, och det går väl sådär kan vi säga. Men hon gillar't ;)

Bestämde även tid med Malin för imorrn. Så kl 5 hemma hos henne. Mysigt!


bordsbokningen för lördag är klar dessutom, känns skönt att äntligen veta vart vi ska. Inte alla som vill ta emot ett så stort sällskap tydligen. Men det blev riktigt bra. Får sitta i ett eget "valv" med en egen servitör. Nice. Födelsedagsfirande here we come. Ser verkligen fram emot Lördagens bravader. Kommer bli jätte trevligt och skönt att komma ut lite.


Nu ska jag fixa lite med plugget.

PUSS.

Av daniela - 22 april 2010 08:43

Igår så tänkte jag ta en tripp till liljeholmen och kika lite, och eventuellt hitta nåt att ha på mig på lördag. Men då kom Malin med den briljanta idén att jag kan komma hem till henne och "shoppa" ist. Sagt och gjort, köpte med mig en FET brownie längd som vi satt och smaskade på, drack kaffe och bara snackade goja. Sedan drog hon fram en hel ikea kasse med kläder hon ville bli av med, så jag fick hem en hel del godbitar. Så min shoppingrunda blev billig- en längs brownie för 50 kr. För det fick jag en hel påse kläder, kan ju inte vara anant än nöjd! Dessutom var hon underbar och lånade ut en klänning till mig jag tänkte använda på lördag, riktigt snyggt ;)

Och på toppen av det, ska hon fixa mina naglar imorgon, det får jag i present, hur gulligt som helst. Så jag kommer vara riktigt snygg i helgen! ;)

Känner mig som ett rktigt charity case, men det är helt okej :)

Thanks Darling.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards