havannasmamma

Alla inlägg den 12 februari 2011

Av daniela - 12 februari 2011 14:07

Jag och Havanna har haft världens mysigaste förmiddag. Vi packade med alla saker och begav oss till badet strx innan 11. Havanna har aldrig vart så förtjust med att bada i badhuset, men älskar att bada hemma, så jag har tänkt att om jag ger det lite tid så kommer hon nog tycka att d e kul tillslut. Och idag släppte det verkligen helt! Passade på att köpa armpuffar till henne och hon var först fascinerad av alla barn där. Tittade när dom hoppade och åkte rutchkana osv. Sen badade hon och badade och badade. Skulle hoppa från kanten hela tiden och simmade till och med med armarna. Sen tränade vi på att sprattla med benen. Och hoppa från trappen i vattnet var roligast. Herregud vad roligt hon hade.

Avslutade badet som vanligt med en dusch och en varmkorv i cafeterian. Hjärtat skulle springa runt precis överallt så hon var både svart och blöt om strumporna när vi väl skulle hem. Somnade som en stock i vagnen. Älsklingen.


Nu ska vi mysa hemma tills pappsen kommer hem, vilket vi inte vet när det blir än. Men förhoppningsvis inte så sent. Sen tänkte vi ta och åka nånstans. Ingen aning om vart, men iväg till någon eller göra något. Älskar helgeeeeer!

Av daniela - 12 februari 2011 08:21

Idag var det tänkt att jag skulle simma med Emmi och Felicia. Men eftersom C fick jobb så tar jag med mig Havanna istället. det blir inte mycket till sim, men det blir både roligt och mysigt! Vi brukar avsluta vårt bad med en fika eller lunch i cafeterian efteråt, det är nog det bästa enligt Havanna ;) dessutom är det lördag så det borde vara massa andra barn där oxå! 

Åh, jag bara älskar helger! 

Ovido - Quiz & Flashcards