havannasmamma

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av daniela - 15 februari 2011 19:32

egentligen har jag massa bra saker jag har tänkt att skriva om, men tiden har inte riktigt funnits där, men det kommer alldeles snart!

Jag börjar med dagens iaf.


Idag var det äntligen dags för ett nytt besök hos kardiologen, inte vart där på 8 månader så det kändes skönt nu. 

Vi åkte dit lite tidigare så Havanna fick leka av sig i lekrummet, hur kul som helst enligt henne!

Sedan satt hon i mitt knä på britsen och vi kollade på nicke nyfiken medan läkaren gjorde ultraljud, vilket tog ett rätt bra tag. Arg liten tjej och ganska ledsen. Ett mörkt rum med klet på hela bröstet och magen och någon främling som ska gräva där. men hon var verkligen duktig!

Hon såg dock att hjärtat kom upp emot 200 slag/minuten när hon var arg. Sen var det dags för EKG:t, det gick mycket bättre. dock skulle hon ju faktiskt vara arg efter ett tag för att kunna registrera ordentligt om det höjdes så pass när hon blev arg, Konstigt nog blev hon inte alls lika arg som hon brukar trots att vi "provocerade" henne. Sätta på nya elektroder, peta på alla sladdar, ställa henne upp osv. (kanske låter elakt, men det är ju för hennes eget bästa) Hur som helst, det gick upp till 160, vilket fortf ligger inom normalt. 

Ska få en ny remiss till Astrid Lindgrens barnsjukhus och göra ett nytt 24-timmars EKG. På det vi gjorde för 8 månader sen förresten, hade hon ju rusningar. Och vi hade tydligen noterat nåt i papprena samtidigt så antagligen inträffade det något i samband med rusningen. Skulle förhoppningsvis få svar på vad det var oxå.


Så, vår lilla ploosa har ett starkt hjärta iaf och allt såg bra ut. Hjärtfrekvensen sänks i allmänheten av medicinen men tydligen inte så mycket på Havanna, så hon påverkas inte så mycket. det var skönt att höra. Hon har energi som vilket barn som helst (om inte lite mer) såg läkaren. 


Som sagt, inte bara tråkigheter hos kardiologen enligt Havanna ;)

      

Världens góaste unge <3

Ovido - Quiz & Flashcards