havannasmamma

Alla inlägg den 26 februari 2011

Av daniela - 26 februari 2011 22:42

Ligger i sängen i vår nya lägenhet. Är helt slut men jäkligt nöjd! Vi har hållit på hela dagen lång. Fick hjälp av massa underbara vänner, fick även låna skåpbil ( gratis plus gratis bensin, sjukt !) så det gick på två vändor. Ibland får man helt enkelt vad man förtjänar, vårt karmakonto verkar ha vart fullt påfyllt. Havanna sover i sin nya säng i sitt nya rum, somnade helt utan problem. Hon har vart världens duktigaste idag, vi har nog gnällt mer än hon. Så fin unge vi har alltså. Det kommer bli riktigt bra när vi är färdiga. Satt upp det mesta till Havannas rum iaf. Ska upp tavla och lite sånt bara. Och en hissgardin som jag ska beställa från nätet.Nu ska jag sova, det är en uppackningsdag imorrn oxå!

Av daniela - 26 februari 2011 07:39

idag är det flyttdag. Sista morgonen i den här lägenheten, har förövrigt sovit riktigt dåligt. Monterade ner Havannas spjälsäng igår och hon sov med oss. Vi gick och la oss jätte sent efter att ha packat och rensat som tokar, och Havanna vaknade hur tidigt som helst. Lyckades iaf ligga kvar i sängen till kl 7. Får se hur den här dagen ska gå, tur vi får väldigt mycket hjälp! :)


Just det, igår va jag ju på Ikea med pappa som jag nämnde. Det hela slutade med att han betalade halva notan; Havannas säng och alla tillbehör. Hur snällt är inte det då? Vi blev så glada. Fick även ett jätte stort vitt matbord med tillhörande stolar, kommer bli perfekt i nya lägenheten!


C's pappa sa igår oxå att diskmaskinen är på ingång (såg att dom rivit ut ett skåp igår), OCH att dom ska ställa in en tvättmaskin på en gång. Och det kommer inte kosta oss ett skvatt. Ibland är man lite extra glad att man har föräldrar ! :) 

Ovido - Quiz & Flashcards