havannasmamma

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av daniela - 22 februari 2011 19:58

Kan ni förstå att jag spenderade över 2 timmar på IKEA och endast kom hem med ett duschdraperi? haha, det är inte vanligt. Kollade på precis allt kändes det som. kollade på sängen till Havanna, kollade ut sängkläder, madrass osv. Tittade på porslin och sen var det dags för lamporna. Herregud, fanns massa taklampor, plus alla skärmar som man kan använda som taklampa. det fanns så mkt att jag inte kunde köpa något. haha. Så blir tillbaka på fredag hoppas jag. Vi behöver lampor pronto!


Hade iaf en jätte trevligt eftermiddag med emmi, adam och Havanna. Åt massa köttbullar och efterrätt, Havanna skulle leka med precis allting. En lyckad eftermiddag helt enkelt.

Av daniela - 22 februari 2011 12:53

Vart i skolan och på bibblan, duktiga jag. Mötte sambon på vägen hem, då han var på väg till skolan. vissa dagar springer vi bara om varandra, men det är väl så det är i vardagen. Han är superduktig och jobbar kväll ikväll, så han kommer inte hem förs 22-23 nångång.

Jag och emmi ska trotsa det kalla vädret och ta med oss ungarna till IKEA i eftermiddag. Får se hur det går, tänkte åka precis efter dagis så det får bli mat direkt när vi kommer fram annars kommer jag ha en mycket tjurig liten dam med mig! Men kul och mysigt ska det bli =)

Av daniela - 22 februari 2011 08:25

Idag är en bra dag känner jag. När man sover på saker känns det oftast mycket bättre, och nu känner jag vad som är bra för mig iaf! Snart ska jag strutta iväg till skolan, ska bli kul faktiskt :) Sen till bibblan och låna mera litteratur, men nu från en av våra egna - strindberg! 

Ikväll blir det ännu mera packa, längtar som sjutton till helgen så vi är klara nån gång =) Ska bli så skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards