havannasmamma

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av daniela - 18 februari 2011 20:20

idag har det vart en...Dag! det räcker så, det har vart en dag. varken bra eller dålig.


Eftermiddagen dock har vart en bra eftermiddag =) Pappa kom över och vi fikade och snackade skit, medan jag lagade mat. Havanna var glad med morfar-besök såklart! Han fick en underbart fin teckning av henne oxå :) hehe. Hursomhaver, det var jätte trevligt att ses, görs ju för sällan! 

Sen lite snabb-familj-mys innan C åkte på möte, jag och Havanna läste bamse och hon somnade utan protester som vanligt nu för tiden. Väldigt skönt må jag säga, hon tar sin dinosaurie och så ska jag bädda ner dom båda två, sen får jag en puss och går därifrån. Duktiga unge! =)


eftersom det bara har vart en dag idag, inget mera nämnt. Så tror jag att jag ska sätta i mig lite godis faktiskt. Aja baja, jag vet. Men ibland får man va lat och falla för frestelser oxå. sen är det jobbhelg vilket känns helt okej faktiskt! Kul att träffa folk och göra av med energi. Måndag är det dags för hårdträning igen, för nu är jag helt återställd tror jag faktiskt! Hela veckan fylls med packning, flytt och städning oxå såklart. Snart är det dags!


Just det! inte att förglömma! Alla som kommer och hjälper med flytten bjuds på otroligt goda bakelser! Kom vettja! :)

Av daniela - 18 februari 2011 08:00

Ny dag, dessutom en fredag! För mig är det jobb som gäller i helgen och jag lyckades med att  inte bli sjuk! Eller inte mer än vad jag var och nu känns det mycket bättre. Dessutom ska vi börja flytta grejer till lägenheten redan i veckan, skönt att ha lite klart innan nästa helg. 


Min idag är det fokus på plugg iaf. Idag ska ett uppdrag skickas in och ett annat påbörjas. Hoppas ni får en fin dag!

Ovido - Quiz & Flashcards