havannasmamma

Alla inlägg under februari 2011

Av daniela - 14 februari 2011 16:30

I morse hade jag ett riktigt prov på psyket. och fysiken såklart. jag dog minst tre gånger tror jag iaf. Passet innebar att man skulle göra 4 övningar, alla på 20 rep st. 2 stycken med stång och vikter, en när man hänger i luften och ska nudda knäna med armbågarna och en som kallas för fällkniven. De två första var ben, de två sista magövningar. 2 varv så snabbt man kunde. Innan passet startade skulle man göra 60 benböj med vikter. Som sagt, jag dog! det resulterade alltså i 140 benböj totalt och 80 magövningar. 

det är nog den värsta träningsformen jag någonsin testat och varje gång tänker jag ge upp. Men det verkar gå framåt och sen tycker jag lik förbannat att det ska bli kul nästa dag igen!

tur man har en bra träningssambo som peppar en så bra ;)

Av daniela - 13 februari 2011 21:52

Jag är dödstrött och ska faktiskt gå och lägga mig snart, för imorrn ere måndag! 

C sitter och köket och pluggar, han är så duktigt. Själv orkar jag aldrig på kvällarna förutom lite läsning så jag förstår inte hur han gör. Min duktiga kille. 


Nej, nu ska jag superduper vila min kropp inför ett superduper hårt pass på gymmet imorrn! HEJ

Av daniela - 13 februari 2011 13:52

det blev en runda till badhuset idag igen så nu ligger skruttan och sover för fullt.

C är på möte i stan och kommer förhoppningsvis hem med en ny kolsyrepatron så jag kan få mitt efterlängade kolsyrade vatten igen!


Jag längtar tills imorgon. Älskar helger som sagt, men såhär på söndagen längtar jag tillbaka till rutinerna. Jag gillar faktiskt måndagar. Energin är alltid på topp för att starta veckan på bästa sätt. Sen ska det bli kul att fortsätta med träningen. Och skolan såklart! Nästa helg blir det jobb, sen flytt helgen efter det! Tiden går för snabbt.

Av daniela - 13 februari 2011 07:54

Redan söndagsmorgon. Det går så himla snabbt. havanna vaknade tidigare än vanligt idag såklart. Alltid på helgerna, medan på vardagarna får jag gå upp först och väcka henne för att klockan börjar bli mycket. Slår aldrig fel.


Vi kanske drar oss iväg till badhuset senare idag igen, det är så himla bra stimulans för Havanna, blir riktigt mystrött efteråt. Jag med iofs. Höll på att däcka halv 10 igår. Illa. 

Nej nu ska jag göra lillfia sällskap, hon sitter och läser bamse och skrattar för fullt.

Av daniela - 12 februari 2011 14:07

Jag och Havanna har haft världens mysigaste förmiddag. Vi packade med alla saker och begav oss till badet strx innan 11. Havanna har aldrig vart så förtjust med att bada i badhuset, men älskar att bada hemma, så jag har tänkt att om jag ger det lite tid så kommer hon nog tycka att d e kul tillslut. Och idag släppte det verkligen helt! Passade på att köpa armpuffar till henne och hon var först fascinerad av alla barn där. Tittade när dom hoppade och åkte rutchkana osv. Sen badade hon och badade och badade. Skulle hoppa från kanten hela tiden och simmade till och med med armarna. Sen tränade vi på att sprattla med benen. Och hoppa från trappen i vattnet var roligast. Herregud vad roligt hon hade.

Avslutade badet som vanligt med en dusch och en varmkorv i cafeterian. Hjärtat skulle springa runt precis överallt så hon var både svart och blöt om strumporna när vi väl skulle hem. Somnade som en stock i vagnen. Älsklingen.


Nu ska vi mysa hemma tills pappsen kommer hem, vilket vi inte vet när det blir än. Men förhoppningsvis inte så sent. Sen tänkte vi ta och åka nånstans. Ingen aning om vart, men iväg till någon eller göra något. Älskar helgeeeeer!

Av daniela - 12 februari 2011 08:21

Idag var det tänkt att jag skulle simma med Emmi och Felicia. Men eftersom C fick jobb så tar jag med mig Havanna istället. det blir inte mycket till sim, men det blir både roligt och mysigt! Vi brukar avsluta vårt bad med en fika eller lunch i cafeterian efteråt, det är nog det bästa enligt Havanna ;) dessutom är det lördag så det borde vara massa andra barn där oxå! 

Åh, jag bara älskar helger! 

Av daniela - 11 februari 2011 19:11

Nu har jag och Havanna haft vårt vanliga kvällstjafs, läst bamse, pratat och nattat. 

Det är ju lite på gränsen till bråk här hemma varje dag. hon hatar att gå och lägga sig. Medan jag ska läsa, ligger hon bredvid och gnäller. Men tillslut ger hon sig alltid, hon har en stark vilja den lilla damen.


Nu sitter jag och väntar på min kära sambo som har problem att ta sig hem efter jobbet. Förseningar förseningar. Vi får väl se hur sent det blir. Jag hoppas på lite true blood ikväll iaf! :) Älskar fredagar! Inget gå upp tidigt till dagis, eller plugg, eller skola, ingenting! Dock ska hjärtat jobba imorgon, men ändå! :)


Har lite svårt att släppa det där med fredagsmys som det så fint kallas. Att lata sig på soffan (tänker jag såklart göra!) och äta massa chips/godis/fett. Jag tänker att "nej men nu har jag ju förtjänat det! Har ju trots allt ätit nyttigt hela veckan och redan tränat 4 ggr". Men vadå jag förtjänar? Det är väl det sista min kropp förtjänar! Att trycka i mig skit som egentligen får min kropp att må dåligt. Sjukt att jag tycker att jag förtjänar det, sjukt att alla tänker så! Efter en riktigt bra vecka FÖRTJÄNAR jag en nyttig middag, kramkväll med pojkvännen och lite goda nötter, en saftig apelsin och mitt härliga vaniljthe! Jag gör mig själv ingen förtjänst att trycka i mig "det svenska fredagsmyset". och titta på oss svenskar, vi blir ju för sjutton fetare och fetare! TACK OLW FÖR DEN PEPPANDE REKLAMEN ;)

  

Lånad bild från google. com

Av daniela - 11 februari 2011 14:15

Jag är så stolt över min lilla men storhjärtade familj!

Jag har världens bästa dotter som är helt underbar. Pratar för fullt och är expert på att visa sina känslor. oavsett om hon är riktigt förbannad eller vill kramas och pussas. Och hon förstår så mycket. Om jag är lite arg här hemma så brukar hon säga "mamma ajjj" (mamma arg), och vi kan prata och säga att man får vara det ibland. Då brukar hon bara säga "aaa", skratta lite och vill busa.

Och min kära sambo, vilken klippa sen då! Sliter med både skolan och jobbet varvat med möten och hinna med oss. Och även fast han oxå kan vara en riktigt tjurstolle emellanåt så är han så himla bäst!

Jag också för den delen. Jag är lika bra jag! En superbra mamma till Havanna, och oftast en bra flickvän och tar tag i det jag vill göra. Känns skönt!


Ville bara säga det ;)

Ovido - Quiz & Flashcards